Historisch Festival 2022, Doorn

Het blijft een feestje om te bezoeken; het historisch festival in Doorn. Vele honderden reenactors hebben zich tot in de puntjes voorbereid om 2500 jaar geschiedenis uit te beelden. En dat allemaal op het prachtige landgoed van Huis Doorn, waar de laatste Duitse keizer Wilhelm II in ballingschap leefde. De beelden spreken voor zich.

Zie meer foto’s van het Historisch Festival in 2019 en 2022 in de foto gallerij.

Historisch Festival 2022

Expositie bouw Vikingschip

Voor een ondernemersdag in Wijk bij Duurstede is een expositie rondom de bouw van het Vikingschip gemaakt die eind mei in de grote kerk aan de markt te bezichtigen was. Heel fraai vormgegeven (dank AndrĂ© van Zwieten) panelen met daarop in het kort wat er allemaal komt kijken om zo’n schip te bouwen. Trots dat ik de foto’s mocht maken.

Expositie Vikingschip Dorestat

Expositie Vikingschip Dorestat
Expositie over de bouw van het Vikingschip Dorestat 1 in de Grote Kerk in Wijk bij Duurstede

Wilt u deze foto winnen?

LeW_XPro_02767

Ik verloot deze prachtige foto met zicht op de Kop van Zuid in Rotterdam, gefotografeerd vanaf de Willemsbrug (formaat 30×40 cm). Voorwaarden om deze foto te winnen: Like deze foto op Facebook en laat in een reactie op de website weten waarom juist jij deze foto zou willen hebben (uiterlijk 4 maart). Op 5 maart gaan de leukste, grappigste of beste reacties de hoge hoed in en zal ik een winnaar trekken (over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd).

Reacties moet ik handmatig goedkeuren, dus het kan even duren voordat deze op de website zichtbaar wordt đŸ˜‰