Wilt u deze foto winnen?

LeW_XPro_02767

Ik verloot deze prachtige foto met zicht op de Kop van Zuid in Rotterdam, gefotografeerd vanaf de Willemsbrug (formaat 30×40 cm). Voorwaarden om deze foto te winnen: Like deze foto op Facebook en laat in een reactie op de website weten waarom juist jij deze foto zou willen hebben (uiterlijk 4 maart). Op 5 maart gaan de leukste, grappigste of beste reacties de hoge hoed in en zal ik een winnaar trekken (over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd).

Reacties moet ik handmatig goedkeuren, dus het kan even duren voordat deze op de website zichtbaar wordt 😉

7 antwoorden naar “Wilt u deze foto winnen?”

 1. Een prachtige foto met prachtige luchtschakeringen! Ik zou hem met veel trots op hangen op een prachtige plaats…. Ben benieuwd!

 2. Tja ….. Zo,n prachtige foto van Rotterdam, met de Zwaan, het Noordereiland, in de verte de schoorstenen van de AVR, heel mooi en klein het torentje van hotel New York naast de Erasmusbrug en links de belettering van het het Hulstkamp gebouw….

  Donkere wolken pakken zich samen boven het land, maar in Rotterdam breekt het licht door!

  Zo’n foto hoort natuurlijk aan de muur bij een geboren Rotterdammer!!!

 3. Dit is het water van de Nieuwe Maas waar ik in 1979 met mijn net aangekochte luxe motor vrachtschip Valkyrie samen met de voormalige schipper richting Coolhaven voer. De oude Maasbruggen waren er nog. Bij de opening van de Nieuwe Willemsbrug, waar vanaf deze foto gemaakt is, was ik present. En nog weer later ben ik diverse malen onder de statige imposante Erasmusbrug doorgevaren. Waar het water eerst wijd en uitgestrekt was en een beetje onherbergzaam, merkte ik in 2010 dat door al die hoge gebouwen aan weerszijden de Nieuwe Maas vertrouwd en zelfs knus aanvoelde. De foto is dan ook helemaal op zijn plaats bij mij aan boord van het schip dat nu Jeanette heet, de tweede naam van de vrouw waarmee ik ooit Valkyrie kocht….

 4. Ja Winfried, weer zo,n mooie foto van jou. Het kan ook niet anders. We zijn nog steeds super blij met onze trouwfoto’s die jij gefotografeerd hebt.

  Maar nu over naar Rotterdam

 5. Het lot heeft Henk Venema aangewezen als winnaar, dus Henk laat maar horen wanneer je tijd hebt om de foto in ontvangst te nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*